Hot Melted Chocolate

Tar lite paus i min annonsering för alla inläggen som kommer ploppa upp nu i december för att snabbt berätta om min torsdagskväll ? Jag mötte ju upp fina Linnea igår för en ”awf – after work fika” haha och då det är så kyligt ute så passade det utmärkt att sätta oss på Espresso House vid vårt lokala torg vid Jakobsbergs C ? De öppnade där ganska så nyligen så då kändes det inte mer än rätt att göra ett besök 🙂 Tog deras hot melted chocolate toppad med grädde (de glömde marshmallows ?) där de hade fäst en chokladbit på en pinne som sedan smalt i den varma mjölken – så gott, men inget slår nog ändå hemgjord varm O’boy med grädde haha ?

Vi snackade bort 2 timmar om vad som hänt i livet sen sist – hennes nya date och sitt nya jobb, black friday kaos, mina framtida jobbplaner, rädslan för att nu behöva bevisa något yrkesmässigt och livet i allmänt. Så underbart!❤