//Wednesday//

God morgon!

Vilken besvikelse det blev på gymmet imorse haha Orkade ingenting ? Började att köra lite cardio som ändå gick helt okej men sen när jag skulle köra ben så försvann all energi och styrka från kroppen och jag funderade faktiskt på att ge upp för att lägga mig vid stretchrummet och vänta ut tiden haha

Aja, what to do, man har ju sina dagar där kroppen känns extra trött och idag var en av dom 🙂 När det bli såhär så är det viktigt att säga till sig själv att det bara är en dålig dag och att inte allt är dåligt. Man kan inte vara på topp hela tiden och ibland så måste kroppen & sinnet dra i tvärbromsen för att ladda om på nytt. Lite som en pilbåge som drar pilen bakåt för att sedan flyga mycket längre fram. Livet är precis likadant – gå bak ett steg för att flyga fram fem steg!