Inhouse vs Byrå?

Bild från förra veckan i brist på annat bildmaterial idag haha

Alltså det är så kul att klippa film, vill typ hålla på med filmklippning för alltid framöver haha Det är så kul hur man trots minimalt med visningstid (vi vill hålla oss till max 45 sekunder på Kronfågels receptfilmer) ändå lyckas få med alla de viktiga momenten 😀 Det är så fascinerande haha Jag hoppas att företaget jag senare kommer hamna på nästa år kommer erbjuda samma möjligheter till att klippa film 🙂

Men det är just det jag funderar så mycket på, vart ska jag hamna lagom till det nya året? 😀 Jag har ju börjat kika på jobb, främst inom träning och psykiskt välmående (som typ Friends) men siktar även in mig på mode och inredning (typ det mesta vill säga haha 😛 ) Men jag är lite kluven till om jag vill jobba Inhouse (att man jobbar på kommunikationsavdelningen på ett företag) eller på byrå (jobbar på uppdrag åt flera olika kunder som behöver hjälp), den är svår att avgöra då båda sidorna har sina för och nackdelar :/ hmm, klurigt det där.

Jag lutar nog mer åt Inhouse då jag tycker det är kul att vekrligen grotta ner sig i ett företag och ges en möjlighet att följa utvecklingen och resultaten under en längre tid, medans en byrå ger en möjligheter att jobba med många olika kategorier…. hmm, det är så svårt!

Vad hade ni valt? Vad är mest lockande? 🙂