Soon it’s december

God morgon på er <3

Hoppas allt är jättebra med er denna tisdag – vad för styrka är det som ni ska fokusera på idag? 🙂 Jag kommer se till att fokusera på mitt fascinerade organiserade kaos (haha) som faktiskt skapar struktur hos mig, på något märkligt grymt sätt 😀 Jag har liksom hundra saker i luften som jag ändå lyckas checka av en efter en, och jag är nog en sån person som måste ha det lite rörigt för att jobba och fungera som bäst – Hur är ni med det där? 🙂 

Tisdag idag och snart december vilket innebär att jag måste införskaffa lite basic julpynt att fylla lägenheten med på fredag. I dagsläget så har vi inget julpynt alls hemma (är ju första julen i vår lägenhet 😀 ) men en julstjärna måste vi i alla fall få upp i varje fönster, tycker jag haha 😀 Får ta en sväng till IKEA i veckan, kanske imorgon? 🙂