Wonder Woman

Hej på er denna måndag 😀 Är allt bra med er, har ni haft en bra helg? 🙂

Jag är relativ slut efter helgens black weekend kaos i butiken haha? Vi hade över 1500 besökare i vår lilla butik per dag och jag kände under väldigt många stunder att jag inte visste vad jag skulle göra då det var folk precis överallt haha Helgen flög förbi väldigt snabbt och jag är nu redo för en ny vecka som kommer till största delen bestå av jobb haha 😛 Både på praktiken, på mitt företag (inspirationsplattformen) och i butiken på helgen haha Slutspurten nu innan julen?

Vill ni veta hemligheten för att orka med ett så intensivt fullproppad schema? Ta en dag i taget och lägg inte en tanke på dagarna som väntar, det stressar bara upp en om man vet att det är långt kvar till mål och kommer i slutändan bara göra en utmattad. Idag är det måndag och mina tankar kommer bara vara fokuserade på just denna dag, imorgon tänker jag på då. Det är morgondagens dag.