Red Roses & Ralph Lauren

Haha jag lyckades få ner ett 22 minuter långt receptklipp till ynka 45 sekunder haha Grymt imponerande alltså, om man bara lägger fokus på de allra viktigaste och mest väsentliga bitarna i receptet så går det att korta ner jäkligt mycket – man snappar upp så mycket mer än man tror när man kollar på filmklipp och det är så fascinernde 😀 Ni kommer kunna se klippet under december på Kronfågels facebooksida, så får ni säga vad ni tycker 😀

Tar en liten snabbpaus för att skriva lite snabbt om gårdagen för er – det bjöds på mysigt födelsedagsfika av mina kommunikations-kollegor på jobbet, mysigt samtal i telefon med mamma på vägen hem och väl hemma möttes jag av doften av min favoriträtt (spagetti med köttfärssås!!), pussar och kramar från min älskling och ett så fint upplagt presentbord (som ni ser ovan 🙂 ) Som ni läste i måndags så önskade jag mig inget i år men gav älsklingen en sista minuten lista på ett par handskar och en svart kofta, och i den fina påsen från Ralph Lauren låg det två paket, ett litet och ett större.

Jag fick ett par superhärliga cashmere handskar och en så fin vit kabelstickad tröja som dock var lite för kort så ska byta till en större storlek – två superhärliga present, eller tre med de vackra röda rosorna, det gjorde mig så glad, tack älskling och tack för alla grattishälsningar<3