Att bli ett år äldre

Imorgon så fyller jag 26 år (??), shit vad det låter gammalt och om jag ska vara helt ärlig så känner jag inte för att fylla år i år haha kan man skippa att fylla år? Hoppa direkt till onsdag istället ? Min älskling fick liksom dra ur mig en önskelista imorse trots att jag inte har någon lista (han har frågat i typ en månads tid men jag har hela tiden sagt att jag inte vill ha något) men han vill ju ge mig något så då sa jag att jag önskar mig en simpel svart kofta haha ? Jag vet inte, det har väl att göra med att man blir äldre, känner att ytterligare ett år har gått och att det inte är så märkvärdigt längre 🙂

Jag tycker i alla fall att jag har vuxit något enormt under detta år som 25 åring – jag har blivit något av en expert inom content managing (är det ett ord ens haha), har blivit sambo med min älskling, jobbat mycket på mig själv för att bli stark, jag har lärt mig lyssna på kroppen och att säga nej, jag har jobbat hårt med att jonglera tiden mellan heltidsstudier, sedan heltidspraktik med nästan heltidsjobb på butiken och livet däremellan. Ett intensivt år som 25 åring avslutas idag för att imorgon välkomna ett år som 26 åring med mer go, driv, jävlar anamma och förhoppningsvis mitt år?. When you are 26 years old, that’s when the magic happens❤️