Mot Jobbet

Hej allihopa – vad är era planer för denna regniga men ändå härligt varma novemberdag? ☺ Det är ju en fantastiskt fin november i år som ändå bjudit på mer höstvärme än höstkyla – underbart ?

Är just nu påväg till jobbet på Hunkemöller för ett stängningspass 12-21, statusen på min förkylning är densamma men känner mig ändå pigg trots det. Har börjat dricka grönt tea med ingefära så det borde ju hjälpa lite haha ?

Skrev på min inspirationsplattform igår och är lite kluven över hur jag vill att artiklarna, eller textern ska vara skrivna. Jag vill inte att det ska kännas allt för tidningsaktigt men inte heller för mycket åt det ”bloggiga” hållet haha ? – utan någonstans där mittemellan! Det ska kännas äkta när man läser, det ska inspirera – så jag ska nog gå på min magkänsla och sen rätta i efterhand ?