A better start on the day

God morgon och hej allihopa 😀

(jag gillar verkligen mina uppfinningsrika rubriker haha, det Ă€r knepigt ibland 😂) Hur Ă€r det med er? â˜ș SĂ„ skönt med fredag och tydligen Ă€ven halvdag, yeey pĂ„ det 😀 Jag har aldrig upplevt en halv jobbdag förut dĂ„ jag alltid haft jobb dĂ€r man inte tar hĂ€nsyn till sĂ„nt haha (butik och reception) 😛 Dagen kommer rulla pĂ„ till strax innan kl 14 för min del dĂ„ jag har ett möte frĂ„n kl 13 fram tills dĂ„, men Ă€ndĂ„ skönt att sluta vid 14 och inte 17 😊 Planerna efter jobbet? jobba, jag mĂ„ste passa pĂ„ nĂ€r halvdagen ger mig fler timmar pĂ„ dygnet att faktiskt arbeta – kika in senare idag sĂ„ ska ni fĂ„ ta del av min handlingsplan pĂ„ hur jag ska lyckas fĂ„ saker gjorda 😛

Körde ett cardiopass med en powerwalk i uppförsbacke och lite mage innan jobbet, har börjat göra en ny magövning som fĂ„r det att svida i magmusklerna, en ”knĂ€ in- rumpan upp” övning (nr 11 i lĂ€nken) … haha 😂 Det var lĂ€ngesen jag sist fick trĂ€ningsvĂ€rk i magen men nĂ€r jag började göra denna övning i mĂ„ndags sĂ„ har det gjort ont att skratta haha Testa, den Ă€r grym!đŸ’Ș