A bad day

Hej allihop – hoppas allt är jättebra med er och att dagen än så länge har varit fantastisk ❤

Jag har haft ett mötesmaraton nu hela förmiddagen där vi bland annat spikat vår handlingsplan för rörligt material för det resterande året och när 2018 väl sätter igång – kul, det här kommer bli så bra ☺Men min morgon har inte varit så bra om jag ska vara ärligt, är på dåligt humör idag och har inte lust med någonting – känner mig dålig, kass, ful, tjock, korkad – något som är sådär lagom kul efter mitt ”peppande och nu jävlar så kör vi” inlägg igår, men det brukar bli så för mig ibland, det går upp och ner hela tiden men ge aldrig upp!

Min morgonträning gick inte så bra heller, när det kommer till träning så måste man förstå att för att bli stark så måste man känna sig svag också för att ge musklerna en möjlighet att brytas ner och sen byggas upp igen. Så kände jag det idag när jag körde igenom ett pass för triceps & bröst. Min cardio gick fantastiskt men styrkan försvann när det var dags att börja lyfta tungt. Tråkigt, hoppas jag känner mig stark imorgon!