Middag med familjen!

Ikväll så blev det lite familjemiddag hemma hos mamma och pappa då min lillebror är på besök en liten snabbis från Norrköping för att fixa med papper, visumansökan och annat viktigt inför hans studieresa till Japan nästa år – är så imponerad av honom, min älskade lillebror, du har blivit så vuxen och jag är så stolt att du vågar följa dina drömmar och studera ett år i Japan, så grymt (Jag och älsklingen kommer såklart och besöker dig då 😉 ) <3

Det serverades en typ kombination av gryta och tacos (en högrevstacosgryta haha) och lite glass med hallon till efterrätt som vi njöt av under de 3 timmar som vi satt och pratade. Väldigt mysigt, vi ses ju inte lika ofta nu för tiden när man har flyttat hemifrån och livet kommer i mellan så det var ett underbart initiativ av min lillebror att ordna med middagen 🙂

Men nu måste jag sova – fredag imorgon och skönt med helg, det blir dock helgjobb för min del så kanske inte så mycket helg för mig, men känslan av fredag är underbar 🙂 Sov sött alla underbara, hjärtekramar till er <3

2 Comments

  1. Har du/ni någon speciell koppling till Japan? Eller är det bara ett intresse? 🙂

    • Hej Elin 🙂
      Egentligen inte haha Min sambo är halvjapan så det har varit en koppling för min del, men sen så har jag tillsammans med mina bröder vuxit upp med att titta mycket på anime så en viss dragning till Japan har nog alltid funnits där 🙂 Sen så är det ett sjukt häftigt land, jag har visserligen bara varit i Tokyo och Okinawa men det är verkligen ett resmål man bara måste besöka 😀 Kram kram på dig ^^