It’s in the details

Hej allihopa – hur är det med er? ? Rör sig dagen i den riktning som ni vill och tar ni vara på möjligheterna? ☺ Våga säg ja till saker, men även nej om du känner att det skulle bli för mycket att tacka ja till ytterligare en grej. Ibland måste man bara vara ärlig mot sig själv att man inte kommer klara av att hantera ytterligare en grej som hamnar på sitt bord. Oavsett hur mycket man än tror att man kan ❤

Jag är just nu påväg till kontoret igen – det har varit så kul att vara med på denna fotografering för att se hur det egentligen går till och det är verkligen ett enormt jobb dessa personer lägger ner. Oj vad duktiga dom är ? Blev lite inspirerad till att själv göra stilleben nu men vettefaan om det skulle bli så bra när jag inte ens har verktygen för det ? Jag blev mest fascinerad av det stora detaljarbetet de gjorde som kanske verkar helt onödiga men som faktiskt är det som gör skillnaden mellan en bra bild och en perfekt bild ☺Så kul, väldigt lärorikt och inspirerande!