En promenad i tisdags

Juste, jag har ju glömt att berätta om när jag mötte upp fina Hanna förra tisdagen för en fika, men som blev en härlig höstig promenad med en take away istället då det var så fullt på Espresso House haha Helt klart en nackdel med att sluta vid kontorstider då alla andra också slutar då och vill umgås med vänner haha ?

Då vädret var så milt ute så bestämde vi oss istället för att beställa en take away – det blev en kopp fruity tea för min del, och vi promenerade sedan ner förbi Grand Hotell och gick mot Skeppsholmen medans vi snackade om allt möjligt – som bland annat lättkränkta människor (haha), att få gå på systemet (Hanna fyllde nyss 20 år ? Grattis❤️) och namn som man i dagsläget associerar med äldre människor (sånt som sina far- och mormödrar heter ? ). En härlig höstig promenad med en fin vän ?

Nej men nu ska jag fortsätta med att ta fram content för hela november – det krävs verkligen en bra framförhållning för de sociala kanalerna: det ligger mycket planering, tanke och ett syfte med det man lägger upp, därför går det helt enkelt inte att lägga upp något var dag för sig, om man vill att det ska bli bra och tidseffektivt. Saker som händer bakom kulisserna på företag, allt hårt arbete som ligger bakom allt som kunderna ser?

4 Comments

  1. Men mysigt!! Kom på nu att jag inte svarat på ditt sista mail, sorry! Meeen jag vill också ta en promme med dig ju! Peppigt värre tror jag! :))

    • Jaa det var supermysigt 😀 Haha, nej men det är ingen fara, ibland blir det ju så när man har mycket att tänka på 😀 jaa men vi får se till att boka in en promenad, hur ser nästa vecka ut för dig? 🙂 kram kram <3