A New Week

God morgon allihopa – är ni laddade och pepp för ännu en vecka med möjligheter? ? Bra, det är jag med men trots att jag är taggad på alla möjligheter som kan dyka upp denna vecka så måste jag lära mig att det är okej om jag inte hinner med allt som jag vill, eller om det inte blir så bra som jag vill.

Nu när jag håller på att skriva mina artiklar till min inspirationshemsida så har jag märkt att jag är otroligt hård mot mig själv när jag inte lyckas få ner alla tankarna jag har i huvudet på pappret (ni vet när det blir helt blankt när man väl sätter sig ner för att skriva?), eller att det helt enkelt inte låter bra. Blir lite arg på mig själv, speciellt då jag vet att jag måste ta vara på den lediga tid jag har till att skriva – annars kommer jag inte komma framåt. Varför är man så kritisk mot sig själv hela tiden? (detta är något jag kommer prata om på min hemsida?) – Var mer snälla mot er själva och acceptera att det ibland inte går som man hoppats, detta fenomen brukar också kallas för livet och då får man helt enkelt ta nya tag imorgon <3

Men idag är det måndag, har inget planerat för veckan än att bara jobba och träna (helgjobb på Hunkemöller i helgen) men får se om man lyckas klämma in något roligt också – livet ska ju inte bara bestå av jobb ?