It still counts

God morgon, god morgon – allt bra denna onsdag? ūüėä

Med mig √§r det bara bra, k√§nner mig dock lite nere pga mina kroppskomplex (k√§nner mig s√• otroligt stor och svullen, och har gjort det de senaste dagarna) – vet ej om det bara √§r inbillning, eller bara en effekt av att jag var sjuk f√∂rra veckan och tappade tr√§ningen, men tr√•kigt √§r det. Det s√§nker mig. F√•r sprida positiv energi till mig sj√§lv och forts√§tta p√•minna mig om att allt bara sitter i huvudet, sl√§ng bort alla s√•na tankar och fokusera p√• roligare saker ist√§llet, som att jag har b√∂rjat visualisera hur min egna inspirationsplattform ska se ut och vad den kommer inneh√•lla mer konkret ūüėÄ

Befann mig p√• gymmet imorse och k√∂rde igenom ett cardio, triceps & br√∂stpass som gick s√•d√§r, energin fanns som sagt inte i mig (inte som tr√§ningspasset ig√•r!) s√• det gick lite som det gick – jag k√§mpade men k√§nde mig j√§ttesvag haha Det verkar vara en liten off-dag idag k√§nner jag, tr√•kigt, men s√•na dagar har man ibland – just accept it, but everything you do today will still count in your pursuit of your goals & dreams ‚̧