Back at the office

 

God morgon allihopa ?

Den här måndagen känner jag mig mycket piggare, en hel veckas vila behövdes verkligen för att bli helt frisk och trots att jag fortfarande är lite trött i kroppen och sinnet så känner jag mig ändå taggad? Man klättrar ju på väggarna av att vara hemma en hel vecka haha? så under veckan som kommer så har jag 3 AWs inbokade med Linnea, Hanna och Ava, mycket träning för att ta igen det jag missade förra veckan och lite bebisgos på lördag när jag och älsklingen besöker Lukas och Jeannine – underbart ?

Sen ska jag såklart försöka klämma in lite artikelskrivande, klura ut en grym webblayout, få till lite avkopplande egen tid, mys med älsklingen och att hinna uppskatta livet – för livet är faan underbart och bara du väljer att se på livet med positiva ögon så blir det mesta bättre. Slösa inte tid på att vara så negativa och trångsynta – livet är för kort för det ❤️