3 snabba

Hellu, hellu!

Min förkylning verkar sitta i ordentligt och mitt huvud svävar runt som på ett moln då det är så täppt haha Lite roligt ändå, eller nej, jag gillar inte att slösa så mycket tid på ingenting men som Isa kommenterade i förra inlägget så måste man ge sig tillåtelse att vila för att samla kraft och motivation så att man är redo att köra på igen i 180 när man är reda. Grymt tips!

Men hur är läget med er idag? Toppen, nere, sådär, spända, irriterade? Tell me 🙂 Oavsett hur sin dag började så kan det alltid förändras, då gäller det att rikta tankarna rätt och fokusera på det bra som händer under dagen. Grotta inte ner er i onödiga negativa känslor, sånt är bara tråkigt 🙂

  1. Le, le och le. Ett leende är det bästa sättet att sprida positivitet och glädje inombords men även till andra, ett leende kan även lura hjärnan att fokusera på det positiva än att grotta ner sig i något onödigt och negativt. Så smile everybody!
  2. Se dig själv i spegeln och säg ”faan vad grym du är, du är fantastiskt, smart och en stark kvinna/man och du klarar allt du vill!” Ett pepptalk som tar en back on track om dagen börjar dala åt det lite negativa. Precis av samma anledning som man äter sin lunch för att fylla på med energi för eftermiddagen så kan man då och då behöva fylla på med peppande ord som ger sina tankar och sin motivation ny energi!
  3. Välj att fokusera på rätt saker, saker som du faktiskt kan göra något åt. Vissa saker man stöter på under dagarna är saker som är utanför din ”makt”. Oavsett hur mycket du skulle vilja göra något åt det, så går det inte – släpp det och fokusera istället på sånt som du vet att du kan göra. Annars så bygger du upp en frustration inombords, en känsla av hopplöshet – Se därför till dina styrkor och fokusera på vad du faktiskt kan göra!