Yes, I can!

Hej hej bloggen!

Kände mig lite sämre igen när jag vaknade imorse så blev hemma idag igen – usch, ogillar verkligen när jag inte kan göra det som jag sagt att jag ska göra. Jag är väldigt plikttrogen av mig och vill alltid göra det jag lovat och mer, känner mig därför dålig att jag missat 3 jobbdagar på praktiken nu. Men vad ska man göra, är man sjuk så är man – man måste alltid lyssna på kroppen!

Tänkte ta vara på mitt lata soffsittande idag (haha) med att skriva ihop några texter som sedan ska publiceras på min kommande hemsida som jag jobbat med ett tag – juste, det har jag ju inte berättat för er 😀 Jag har ju så många idéer som cirkulerar runt i min hjärna hela tiden, och de idéer som jag inte behöver någon hjälp med (som med mina smycken och evenemangshemsidan som behöver programmeringsskills) har jag jobbat med själv och arbetat med när tiden räckt till – Så kul när man klarar saker själv 😀 Yes, I can! Den är inte redo för lansering än men jag tror ni kommer gilla den när den väl är ready for launch – för där kan man verkligen få sig en bra dos inspiration, ärlighet, pepp, motivation och stöd ❤️

2 Comments

  1. Älskar din pepp, energi och driv tjejen! Sånt smittar av sig 😀 Men du mååååste tillåta dig att vara sjuk, inget dåligt samvete. Du är ingen superwoman utan se dessa dagar som tillfälle att samla kraft och motivation tills när du är tillbaka sen <3

    • Men du är så fin Isa, tack för de fina orden, de värmer verkligen och det är precis det jag vill – peppa och inspirera 😀 <3 Haha jag vet, jag är en person som mer än gärna vill köra i 180 oavsett om jag är sjuk eller inte, så det är något jag måste bli bättre på, jag måste bli bättre på att lyssna på kroppen 🙂 Kram på dig <3