Every step counts

Hej allihopa 🙂

Hur mår ni idag? 🙂 Jag mår bättre men stannar ändå hemma från jobbet idag igen då jag fortfarande känner mig dålig, känner att det är viktigt att vila upp sig helt innan man åker till jobbet igen för att bli helt fisk 🙂 Det är skönt att jag i alla fall har lite mer energi idag så jag ska försöka få lite nytta gjort så jag inte slösar ännu en dag på tv-tittande haha, ska se om jag har tillräckligt med energi för att i alla fall checka av några punkter på min blogg och idé-lista – ett inte så krävande tänkande klarar jag nog av, allt man kan göra för att nå sina drömmar är bra, oavsett hur små, stora eller omfattande de actions man gör är, varje steg räknas, så länge du gör något 🙂

2 Comments

    • Tack så mycket fina du 🙂 Jag känner mig fortfarande dålig men jag är hemma och vilar upp mig så att jag blir helt frisk ^^ kram på dig, ha en underbar dag <3