Sjuk!

Det tog 14 dagar innan kroppen valde att checka ut, kanske inte så konstigt med tanke på att jag sovit relativt lite under den här tiden och jobbat & tränat intensivt i 14 dagar i streck. Förr eller senare så får kroppen nog, och för mig blev det nog natten till idag – det bara small till från ingenstans, jag visste att jag var trött men när jag väl kommit hem från gårdagens jobb i butiken och lade mig för att sova så fick jag skitont i halsen, mina öron täpptes igen, jag fick ont i hela kroppen, min styrka försvann och jag svettades och frös på samma gång. Usch, har inte tid att vara sjuk men det är bara ett tecken på att man inte ska jobba för mycket – Vila är SKITVIKTIGT!!

Jag blev därför hemma idag, om jag hade tagit mig iväg till jobbet så hade jag säkert ramlat ihop så ja kommer spendera hela dagen med att ligga i soffan, kolla på film, dricka te och vila, vila vila! Det är det jag behöver nu – men hur är det med er! Mår ni bra? 🙂

2 Comments

    • Tack så mycket ^^ Det ska jag göra, ska dricka massa te och ligga nerbäddad i soffan, så får jag hoppas jag blir frisk snart 🙂 ha en fantastisk dag <3