7 days to go

God morgon alla fina – äntligen fredag, så underbart ❤️
Arbetsdag nummer 12 ska betas av idag och det är 7 days to go (?) innan jag får en hel helg ledig nästa vecka – ni kan ju tänka er att jag längtar haha ? Tog sovmorgon från träningen idag och satsar då istället på att få till ett snabbt och effektivt lunchpass – tycker man tränar mer fokuserat när man har lite tidspress, då står man inte larvar sig med telefonen eller tar för långa vilopauser utan man kör på likt ett High intensity trainingpass och det är sjukt bra – chocka kroppen på 30 minuter, tummen upp för det 🙂

Såg att jag fått några svar i min enkät jag delade igår – så kul, tack så jättemycket, era åsikter är superviktiga i det här projektet! Har du inte svarat än så gör det HÄR, det är bara 15 frågor där ca hälften är svarsalternativ, så det går fort att göra sin åsikt hörd 😀 Men nu ska jag beta av min checklista här på kontoret inför helgen – ha en fantastisk fredag 😀