”Vad ska vi göra idag? – jag vet inte…”

Dagen rullar på i ett här på kontoret idag haha, det är inte att det är överdrivet mycket som ska göras utan tempot är snarare högt med mycket mailade fram och tillbaka för att hitta lösningar och jag märker allt mer hur jag trivs i att jobba i ett sådant tempo 😀 Jag har även märkt att jag har så lätt för att sänkas i energin annars om det är för lugnt och lite ”gör det i din takt”-känsla för då segar jag ihop lite haha jag måste alltid sysselsätta mig och känna en liten gnutta av stress (att saker måste ske nu, nu, nu!!!) för att prestera bäst 🙂

Kul är det i alla fall, och jag tänkte nu be er fina läsare om hjälp med min supergrymma idé att bygga en nytänkande och mycket bättre sida för alla evenemang/aktiviteter i sin stad 😀 Är ju så trött på att vilja hitta på saker men inte har någon aning om VAD man kan göra, men tydligen så finns det ändå massor av saker som händer hela tiden men som aldrig riktigt kommer fram till en själv, så nu måste ni hjälpa mig så att jag kan hjälpa er hitta på saker (samt för att se om behovet ens finns eller om det liksom bara är jag som känner den här frustrationen haha) 😀

Det skulle göra mig så glad om ni ville klicka er in på denna enkät och svara på frågorna så att jag kan analysera era svar och se om det här är något att bygga vidare på 😀 Kram hörrni, ni är bäst <3