Jobbhelg

Hej allihopa – allt bra? Vilket pangväder det är idag ? så tråkigt att man ska jobba idag och imorgon då ?

Jag har sovit jättedåligt inatt, vaknat massa och legat och blundat stora delar av natten så är inte ett dugg pigg på att jobba ? Har även kommit till insikt med att mina fuskdagar inte alls är bra, får bara ont i magen, hjärtklappning av allt socker och mår illa. Visst det är säkert en chock för kroppen efter 6 dagar av ren mat men så mycket skit äter jag inte när jag väl får ?

Aja, jag hade i alla fall det jättetrevligt med min storebror Hjalmar igår, vi satte oss vid baren på entreplanet vid Radisson vid centralen och tog ett varsitt glas när vi snackade bort 2 timmar. Jobbförutsättningar, matlganing och livet pratade vi igenom och det var så kul med lite kvalitetstid med honom – man ses ju inte så ofta tråkigt nog men det måste vi ändra på ?

Men nu jobb, är inte ett dugg pepp på det och vill redan att dagen är slut! Ha det bäst hörrni ❤