Powerwalk & situps

Jag tror kanske inte det är så jättesmart att träna när man känner sig lite matt och off i kroppen, meeen jag kände för att göra det haha ? Jag gick ändå bara en powerwalk och gjorde några situps så det var inte så krävande för kroppen, jag menar jag promenerar ju ändå under dagarna så vad är skillnaden egentligen från att göra det på ett rullband? 😛

Det kändes skönt i alla fall att få röra på sig lite, jag fick energi av det och kroppen mår bättre nu efteråt – jag sitter ju ner så mycket nu i jämförelse med när jag jobbade nästan heltid på Hunkemöller, så att hitta tiden till att komma iväg till gymmet en snabbis på lunchen är välbehövligt 🙂

Men juste, jag undrar om någon av er fina läsare som bor i Stockholmsområdet – eller kanske känner ni någon – har grymma skills inom sömnad, är awesome på att ändra om kläder och har lite tid över? 😀 Skicka iväg en kommentar om ni känner er träffade – jag vill nämligen ge mina kläder ett nytt liv 😀

2 Comments

  1. Ibland kan det till och med vara bra och skönt för kroppen att röra på sig när man känner sig matt 😀 Man ska ju trotts allt göra det man känner för! Grymt av dig 🙂

    • Ja men visst är det så, jag känner det ibland att jag mår så mycket bättre av att röra på mig, så länge man kör lite lätt 😀 Att röra på sig är bästa medicinen 😀 Precis, det är så rätt, det som känns bäst för en själv är det man ska köra på – då blir det alltid bra 😀 Tack fina du, ha en fantastisk fredag 😀 <3