Mycket på schemat

Hej allihopa! Gissa vem som inte lyckades ta sig upp för att träna innan jobbet imorse…??haha jag orkade helt enkelt inte, unnade mig lite sovmorgon istället då idag är en relativt fullspäckad dag för att hinna stämma av allting innan Janneke, min handledare på Kronfågel, åker på semester imorgon ? Har redan hunnit beta av några mötet nu på morgonen, sen i eftermiddag ska vi ha en live-chatt på facebook, filma ett recept för vår nya KycklingSteak och to-do listan för idag är lång – allt för att jag ska känna att jag är on track när hon är borta i 2 veckor.

Men hur mår ni fina läsare? Mår ni bra? 🙂 Tänk på att sprida glädje idag, ord gör ont så tänk på vad ni säger och skriver. Vi är alla människor och vi har alla känslor, oavsett hur tuffa och kalla vissa än verkar vara. Var den goda personen i det här, var snäll – det vinner du på!

2 Comments

    • Men tack så mycket fina du <3 Ja men verkligen, man får aldrig glömma bort att faktiskt vila och låta kroppen ladda batterierna. Tror jag måste göra det oftare haha 😀

One Ping

  1. Pingback: