Today in 5 pics

Jag vet inte om det är en kombination av träningsvärk i magen och ryggen eller om det är magont jag har, för nu känner jag av lite magont i nedre delen av magen 🙁 Så tråkigt, det kan inte vara mensen som är på väg för den är fortfarande några dagar bort. så hoppas det är träningsvärk!

Anyway, har ni haft en bra dag allihopa? 🙂 Jag har landat i soffan efter en lång dag och ska göra lite småjobb innan sängen kallar – imorgon väntar en stor utmaning att ta mig upp så pass tidigt på morgonen så jag hinner träna innan jobbet, min älskling kommer vara hemma resten av veckan vilket innebär att han inte kommer putta mig i sängen när han går upp – men det är där min disciplin och vilja kommer in. Jag ska träna på morgonen! I alla fall, här kommer 4 bilder från min dag 😀

Idag har jag jobbat med lite allt möjligt (jag hoppar runt lite bland mina arbetsuppgifter när jag kommer på saker hela tiden 🙂 ) men mestadels att ta fram content och skriva texter inför en ny satsning på Kronfågel (sjukt kul att jag får vara med på det tåget) 🙂 I övermorgon åker även min handledare iväg på semester i 2 veckor vilket innebär att jag får ansvar över de sociala kanalerna och allt content som tas fram vilket kommer bli en spännande och välkomnande utmaning 🙂

Har hittat en ny obsession, en bar som smakar skumbanan – Lööööv it! Beställde den av en ren slump från Gymgrossisten då det lät spännande med en proteinbar som smakar marshmallows och banan haha (man kan ju inte inte testa den då 😀 ) och den var grymt god, thumbs up! Perfekt att ha om man får akut sötsug eller blir skithungrig, bättre än inget men bör ändå inte ätas i tron om att det är ett supernyttigt alternativ till godis – det kanske är bättre men absolut inte bäst, ät grönsaker då istället, som jag med mina coctailtomater jag alltid mumsar på haha 🙂

Ebba är så snäll som ställer upp som fotograf under våra lunchraster – tack fina du 🙂

Imorgon ska jag till PR-byrån StoryRelations för ett spännande möte för att lära känna varandra lite och våra visioner – det kommer bli så kul!

Morgondagens lunchlåda som jag redan nu längtar efter att få äta, ser såååå gott ut 😀 Åt samma sak till middag precis och den får 5 av 5, supergott och nyttigt, lite omväxling från all kyckling och tonfisk jag ätit på sistone haha 😀