Put on a smile

God morgon allihopa – hur mår ni denna måndag? ❤️

Jag hoppas ni mår jättebra och är peppade och laddade för denna måndag samt denna nya vecka – jag mår, faktisk inte så bra idag, känner mig inte alls pepp eller som mitt glada positiva jag. Jag vet inte, men jag känner bara en liten hopplöshet. Just nu känner jag bara ”what’s the point” med mina mål och drömmar, jag är väldigt envis av mig och jag vet att jag aldrig kommer ge upp även fast jag känner för att göra det i dagsläget. Och även fast jag vill vara positiv och se möjligheterna i allt (för allt är verkligen möjligt – vi lever i en fantastisk tid) så kan jag också, såklart, känna what’s the point när inget verkar funka. Jag bara står och stampar på samma ställe och jag vet helt ärligt inte vad mitt nästa steg är hur mycket jag än vrider och vänder på det….

Jag får bombadera mig själv med positiva ord, inspirerande citat och försöka hitta svaren på mina funderingar idag – men jag började i alla fall min morgon med ett grymt pass på gymmet, körde triceps och bröst idag (min powerwalk och mage också såklart, samt squats ?) och jag märkte att min frustration hjälpte till att orka lyfta tungt??️(man kanske ska träna på lite dåligt humör, det verkar få en stark haha ?). Så dagen kanske inte blir så dålig ändå – hoppas! Men nu måste jag sätta igång, min to-do för idag är relativt lång så bäst att sätta fart! ❤️