Ni följer väl mig på Instagram?

Är det bara jag som tycker att det nästan ser ut som att det snöar när man kikar ut genom fönstret? haha ? Typ som jättesmå blötsnöflingor som blåser runt… haha Jag får i alla fall rysningar, och fryser lite faktiskt, bara av att titta ut. Nu är det höst – dags att ta ännu en kopp te (faktiskt bara min tredje kopp för idag haha)!☕️

Fastnade lite på Instagram under min lunch för att inspireras och hamnade såklart även inne på min egna Instagram (?) som jag faktiskt är väldigt stolt över som då jag byggt upp ett sådant fint och inspirerande flöder med snygga filter och fina bilder 🙂 Jag är väldigt selektiv och kräsen när jag ska lägga upp någon bild, just för att det ska passa in i helheten. Jag slänger liksom inte upp en bild bara för att utan det måste passa in i mitt varumärke ( 😉 ) och vara av bra kvalité, men nu läste jag att det finns något som heter shadowban som jag tycker är väldigt tråkigt om det stämmer – ska hashtags vara helt meningslöst nu alltså? Hur får man då följare liksom? Väldigt märkligt det där, hoppas att det bara är någon bugg som fått ett fint och tydligt namn för det är inte kul att hashtagga i hopp om att få fler följare men sen så visas ändå bilden bara för er som redan följer mig ?

Följer ni inte mig? Då missar ni något! Klicka er in HÄR eller sök på byemilia.nu så hittar ni mig??