Todays Look

Jag och Ebba sprang iväg en sväng på lunchen in till SATS för att beta av ett Shape-pass tillsammans (mitt andra träningspass för idag – det gick inte jättebra för min del då jag var så trött efter morgonens legdaypass ? men ändå strongt jobbat av mig ? ) och passade även på att knäppa några kort innan vi gick in på kontoret igen 🙂 Det är så grymt att ha Ebba här som är så snäll och ställer upp som fotograf och står ut med alla mina bloggfasoner haha men är man seriös i sitt bloggande så är man?? Det blir ju lite roligare för er också att se annat är selfies eller bilder tagen i toalettspegeln haha ?? Tänk er sen när jag har med min systemkamera, fatta så grymma bilder det kommer bli – måste hitta en kameraväska först bara! Vet ni vart man kan hitta en bra, tålig, inte allt för dyr och ändå inte helt ful kameraväska för systemkameror med tillhörande objektiv? 🙂 Pleeeas tell me, det är ju lite trist att ha en sprillans ny kamera man knappt använt då man inte kan ta med den i rädsla för att repa den ?

6 Comments

    • Haha tack, blev lite stolt över mig själv faktiskt 😀 Ibland så händer det men det känns så skönt nu efteråt när man vet att man har kört igenom 2 träningspass under en dag 😀

  1. jättefin är du! jag har inte min kamera i min kameraväska. Istället är jag nog med att alltid ha linsskyddet på så att jag inte repar linsen. Kram

    • Men tack så mycket, vad fint av dig ^^ Åh men tack för tipset 😀 Jag har ju linsskydd så då borde det inte vara någon fara, så länge man är försiktig och inte slänger runt med väskan så borde den klara sig haha 😀 kram på dig ^^ <3