Finally Friday

God morgon allihopa och god morgon underbara fredag – du är så efterlängtad ❤️ 

Jag började min morgon på gymmet som vanligt – är så fantastiskt att jag lyckas ta mig upp så tidigt (kl 05 ?) trots att jag mer än gärna vill sova mer. Men om jag ändå får välja mellan att sova 1,5 timme extra eller att ta vara på den tiden och träna för att få en grym start på dagen då jag ändå vaknar till när älsklingen åker iväg till jobbet, så tar jag träningen alla dagar i veckan. Helt klart 🙂 Tänk er endorfinkicken man får, du väcker musklerna till liv och du har, innan klockan slagit 08 på morgonen, checkat av din träning för dagen. Är inte det fantastiskt? 🙂

Jag hade mycket mer energi på gymmet idag och lyckades powerwalka i ett högt tempo följt av bröst och mage, jag är relativt dålig på att köra bröst då jag egentligen inte tycker den muskelgruppen är så värst rolig att träna haha jag menar, det är ju inte så att mina fettklumpar till bröst kommer ändra form eller bli fastare, det bli bara mindre haha ? meeeen, det är viktigt att träna hela kroppen för att få en proportionerlig styrka så får se till att bli bättre på att få in den muskeln i mitt träningspass 🙂