Welcome to Hunkemöller MoS

Hej allihopa – hoppas allt är jättebra med er och att ni har något roligt, avkopplande, spännande och efterlängtat att se framemot med denna lördag ? Jag tycker att man alltid ska ha minst 1 rolig grej inplanerad varje vecka (litet/simpel som stort/avancerat – typ en fika eller stor fest) så att man har något att se framemot men även något som får en att orka även om det känns tungt och kämpigt just nu. Ha morötter helt enkelt ☺

Om ni inte har något speciellt att göra så kan ni alltid komma förbi mig på Hunkemöller i Mall of Scandinavia då jag helgjobbar här idag (har min lediga dag imorgon ?) – inget kan ju liva upp denna lite gråa lördag som nya underklädervälkomna?

2 Comments

  1. Härligt pepp!☺️ Har följt din blogg länge för att jag delar din passion för entreprenörskap och älskar att följa drivna människor. Insåg nu att du bor här i trakten, jag flyttande till Bålsta för en månad sen (började plugga på Handels). Vore kul att ses någon gång om du har lust!?

    • Hej fina du 😀 Så glad jag blir, tack så himla mycket för de fina orden ^^ Det är ju alltid kul när man hittar drivna människor att följa, då kan man driva varandra 😀 Jaha men så kul, spännande med flytt och börja studera på handels, mycket stort som händer för dig 😀 Men så fint, det kan vi absolut göra ^^ kram på dig!