Workout number 2

Om man råkar dra ut på tiden lite för länge så att lunchen blir lite försenad pga en annonsering som inte ville samarbeta, vad gör man då? Jo man går och tränar 😀 Körde ett snabbt 30 minuters powerwalk pass på lunchen då jag kände att det var mer effektiv och roligare än att äta lunch själv (haha?) och jag har verkligen fyllt min träningsdos för veckan – grymt, 4 pass på 5 dagar. Det är ju toppen! ?

Men nu har jag en deadline att jobba mot – det är visserligen en deadline jag satt själv för att pusha mig själv med att bli klar med mitt första utkast för youtube-strategin, och jag närmar mig slutet. Kl 16 har jag satt, sen skickas mailet iväg till Janneke, min handledare. Det är så kul att jobba mot deadlines, man tänker på ett annat sätt när man jobbar mot klockan och jag som alltid är en person som tydligen gör allt i sista minuten jobbar bra mot deadlines. Det liksom… funkar som drivkraft för mig 🙂 Hur är ni när det gäller deadlines? Gillar ni att jobba mot ett visst klockslag? 🙂