Start your day in the best way

Hej allihopa – hoppas ni fick en riktigt grym start på dagen och kanske även följde mina 3 (om möjligt 4) knep som jag tipsade om igår? Då får man verkligen en fantastisk start på sin dag – jag skippade faktiskt punkt nummer 1 imorse haha, det var lite dumt för det var ändå den punkten som jag anser är viktigast för att börja dagen med den rätta attityden, men jag kände mig så trött, så zombielik att jag inte orkade haha ?

Jag får säga ”jag är grym” till min spegelbild nu helt enkelt – men jag körde igenom ett tungt triceps & bröstpass nu på morgonen, en sådan fantastisk bra start på dagen trots tröttheten imorse och påbörjade även en ny ljudbok då jag tydligen lyssnat klart på den skriven av Fredrik Eklund (den var ju 9 timmar lång så blev lite förvånad att den redan tog slut ?), jag har omedvetet (eller kanske medvetet) valt att shifta mellan business, entreprenörskap och lärande till skönlitterära ljudböcker. Det är nog smartast så för att maximera inlärningen, få en mix av båda och låta huvudet både lära sig och försvinna bort i andra världar. Jag lyssnar på, vad jag tror är del 2, av Denise Rudbergs Sthlm Queens – Simone, en härlig chiclit story 🙂