// Light Pink //

Inlägget innehåller affiliatelänkar

God morgon alla fina läsare ❤️

Vilken fantastiskt energifylld dag vi vaknar till idag, eller hur? 🙂 Allt handlar om din inställning till saker och ting, och man kan alltid vända en dålig morgon till en bättre dag om man väljer att se det positiva och det fina man har att se framemot. Jag älskar verkligen att lyssna på ljudboken Sälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst av Fredrik Eklund, han ger verkligen ett sådant positivt, energigivande och ögonöppnande perspektiv på saker och ting, att vara trevlig alltid vinner i längden (exakt det som jag alltid säger!!) hur man ska tänka och hur rätt tankesätt kan leda en till så många möjligheter, och leda situationer till sin fördel. Det är så fascinerande, så häftigt och så rätt! – om ni ska välja att lyssna på eller läsa bara en ljudbok nu under sensommaren så rekommenderar jag er starkt att välja denna. Helt klart! 😀

Idag är det onsdag, lunchträning står på schemat och sen efter jobbet så har jag äntligen hittat tid till att träffa fina Linnea 😀 Haha det är inte lätt ibland alltså, även fast vi bor så nära varandra så är det inte alltid lätt att hitta tid till att ses ?