1 september

Hej på er!

Jag hoppas ni mår jättebra idag och att ni känner att ni är på rätt väg mot alla era drömmar, att ni vet vad ert nästa steg ska vara – jag är fortfarande velig och lite lost om det jag pratade om igår, men jag tror det kommer lösa sig. På något sätt i alla fall haha 😛  Jag tänker att jag ska ta vara på mina lediga stunder idag till att bara fokusera på att skicka iväg frågor till smyckesdesigners om hur de gick till väga, fråga branschtidningar om hjälp & tips, strukturera upp en mer tydlig affärsplan än den jag har nu och försöka få fram någon prisinformation så att jag i alla fall får ett litet hum om vad för kostnader jag kan förvänta mig (och därefter veta hur jag ska prissätta osv). Det är mycket att tänka på – men jag fixar det. Jag är en kämpe, envis som bara den och lyckas för det mesta lösa många knepiga situationen på något sätt haha. Vi får se!

Befinner ni er också lite i samma sits som mig med era drömmar om att starta upp något? Att starta eget är aldrig lätt, men det är inget omöjligt – men vilka svårigheter tacklas ni med just nu? Vi kan kanske ta hjälp av varandra? 🙂