PicaDeli

Jobblunchen blev inställd pga sjukdom (så tråkigt) så jag och Ebba, som är kontorsassistent här på kontoret, gick till ICA och köpte med oss lite sallad från PicaDeli istället – gott det med, massa sallad med kycklingbitar 🙂

Jag har haft en väldigt effektiv förmiddag där jag har betat av en massa saker på min checklista (har verkligen börjat älska checklistor sen jag började här då man får en sån tydlig struktur över vad som ska göras – sen ger det en sån tillfredsställelse när man kan stryka över en punkt när den är färdig, den känslan alltså 🙂 ) och min eftermiddag kommer bestå av att fortsätta mitt strategiarbete för deras kanaler – tänk vilken möjlighet jag har till att påverka, så sjukt kul – jag får verkligen sätta mina teoretiska kunskaper från skolbänken på prov nu, så lärorikt 🙂