Just another monday

Inom loppet av 3 dagar så har 2 av mina kollegor frågat mig om jag har klippt mig haha, först så var det Amanda på Hunkemöller som frågade när jag jobbade i lördags och nu idag så var det min handledare/kollega på Kronfågel som frågade om jag hade klippt mig då det såg så fräsch ut 🙂 Bra att det ser fräscht ut för klippt mig har jag inte gjort utan jag tycker snarare det är så slitet nu att jag ska be Alex klippa någon cm från topparna nu i veckan – sparknep från en student. Vill du bara klippa topparna så gör det hemma själv, jag har gjort det några gånger och det blir jättebra – och då är jag sämst på allt som har med hår att göra haha 😀

Aja, jobbdagen är över för idag och jag fick en lektion i facebook business manager idag och hur man skapar annonser – så sjukt spännande det här är, man ser på sociala medier på ett helt annat sätt när man nu vet vad företagen tänker när de annonserar 🙂 Sen så har jag jobbat vidare på min strategi för Instagram och lite förberedelser inför andra inlägg, sen blev det ett cardiopass på gymmet också – så kul, en bra måndag 🙂

Nu blir det lite snabbt jobb med blogg och mina smycken innan sängen kallar – sov riktigt dåligt inatt så att jag nästan somnade på jobbet så känner att jag behöver ta igen det ikväll 🙂