Fredagsfrukost

Hej allihopa – underbart med fredag, eller hur? 🙂 Nu kan jag äntligen vara en av alla de hårt arbetande människorna som kan längta till fredagen för att det äntligen snart är helg – fast egentligen så kan jag inte tänka så varje helg då jag kommer jobba på Hunkemöller lite då och då, men känslan finns där i alla fall haha 😀

Idag är det i alla fall fredag och jag ska beta av en några punkter på min checklista – jag blir så tacksam och så glad att de redan känner ett sådant förtroende för mig att jag får mycket ansvar och redan får publicera i deras sociala medier och få helhetsansvar att ta fram en strategi för deras instagram. Jag känner mig faktiskt lite duktig, eller inte lite, utan väldigt duktig 😀

Det bjöds på lite fredagsfrukost tidigare imorse men jag var så tråkig och bara åt ägg och grönsaker enligt mitt kostschema haha men nu ska jag sätta igång – saker och ting tar alltid lite längre tid än man tror, speciellt när man vill att allting ska bli så perfekt som möjligt 😀 ha en fantastiskt fredag alla fina – vi hörs sen <3