Mycket tedrickande

Jag fastnar mer och mer för tanken om ett kontorsjobb – det är så effektivt och jag vet att jag alltid har undrar vad folk egentligen gör på sina kontor men nu har jag svaret: de jobbar extremt hårt! Och dricka mycket kaffe – te i mitt fall, tror jag drack 7 koppar te idag haha ? Jag har i alla fall bestämt mig för att när jag väl tar steget till att starta eget (eller kanske när bloggen tar fart på riktigt?) så ska jag verkligen satsa på att hyra in mig på ett kontor eller i alla fall hitta en plats att jobba på – att sitta hemma är inte optimalt?

Jag fick väldigt mycket gjort på jobbet idag – deltagit i många spännande möten, kläckt (haha) ur mig 3 olika inläggsideér som hann levereras innan deadline, yeeah!!, samt påbörjat och färdigställt till 90% två olika moodboards till två kommande utskick. Så coolt att vara en del av detta, få skapa material som tusentals kommer ta del av – så ballt ? Men det är min dröm, att stolt kunna skapa något som jag kan säga ”det där har jag gjort”. Det är min dröm – vad är eran?  ?

Imorgon är det fredag, strax helg – biomys med älsklingen, lördagsjobb på Hunkemöller och en ledig söndag väntar. Underbart, en blandning av allt ?