Deadline!

Hej allihopa – god morgon på er ? Har ni sovit gott inatt så ni känner er laddade idag? Bra – jag hoppas även ni tog till er av mina tips och knep i inlägget från igår (precis nedanför detta) så att ni får ut maximalt med energi och pepp inför verkligheten ? Allt handlar trots allt alltid om hur vi väljer att se saker och ting – ser man starten som något kul och spännande så blir det kul, spännande och bra men ser man på starten med negativa ögon så blir resultatet detsamma. Inställning är ALLT! ?

Men idag är det torsdag, praktikdag nummer 4 och jag har faktiskt en deadline till idag – så coolt, har aldrig riktigt jobbat mot deadlines förut, i alla fall inte mot företag utan mer för mig själv, så det här är kul. Pressande men lärorikt, det ställer verkligen krav på mig själv att kunna prestera när det väl gäller och att lära mig jobba kreativt och effektivt när klockan till inlämning väl tickar ?

Bjuder på en bild från när jag åkte hem till min bror Hjalmar igår för att fira hans födelsedag – ser man att vi är syskon? ?