// Red //

God morgon ?

Hur mår ni idag? Taggade för denna onsdag? ? Det tycker jag att ni ska vara – varje dag är en ny dag med nya möjligheter och chanser till att försöka igen och nå sitt förväntade resultat. Det är viktigt att aldrig sluta försöka utan alltid hålla kvar sitt ”varför” man gör det man gör, varför man ens tog steget. Då påminner man sig ständigt om att det jag gör är viktigt för mig, viktigt för min självkänsla, kreativitet, utveckling och en viktig del i min resa. Då vill man inte sluta försöka och det är så guldvärt ❤

Är påväg till jobbet/praktiken nu (ni lär vänja er att jag kommer kalla praktiken för jobb ?) och är spänd på att få berätta mina tankar och ideér till Janneke som är min handledare – jag vill ju sätta igång med att ta fram content till mina ideér och ta del av hela tankeprocessen från idé till en publicerad post på facebook, det är ju det jag är där för att lära mig (among other things aswell ☺) Ha en jättefin dag allihopa – det är ni helt klart värda ?❤