Träning på lunchen

Något som är skitbra med praktiken är att de har ett SATS som ligger typ 1 min från – ett bra SATS dessutom, gillade verkligen lokalerna ? De påminner lite om Odenplan vilket jag gillar, stort och känns välplanerat ?

Satsade på att köra lite ben idag efter att jag värmde upp lite lätt på ctosstrainern – och det gick både bra och lite dåligt då jag kände mig svag i vissa övningar – som i benpressen, där skakade benen lite extra av att lyfta/pressa 40 kg. Men det kommer – nu känner jag mig inte så dålig som jag gjorde imorse när jag missade morgonträningen haha, tummen upp för det? Får se om det blir lunchträning eller morgonträning imorgon, eller kanske båda ?

Men hur mår ni fina läsare? Vad har ni hittat på idag? Har livet börjat rulla på som vanligt med alla rutiner, jobb och skola? Visst är det skönt? ? Ska publicera ett ”get back to work/school”- pepp inlägg imorgon med några knep för att komma tillbaka till verkligheten på bästa sätt – det vill ni inte missa ?❤