My Day

Dag 2 är avklarad och idag har jag fortsatt spåna på content och lärt känna målgruppen mer som verkligen är A och O när det kommer till ett företags kommunikation. Utan den så är man iprincip ute och cyklar på väldigt guppigt underlag och risken finns att man lägger fokus på helt fel saker som i slutändan inte genererade önskat resultat mot det övergripande målet. Har nog kommit på några bra idéer – ska boka in ett möte med min handledare imorgon och berätta vad jag kommit fram till hitills ? Sen hade vi en workshop i några timmar för att utveckla hemsidan – så spännande och intressant att höra allas inputs och tankar om företaget, det var lärorikt och bra i mitt fortsatta arbete så vi får se vad det blir av det ☺

Sen blev det lunchträning – jag fastnade verkligen för träningslokalen, den kändes luftig och fräsch så jag kommer trivas bra där ☺ Jag funderar på att justera mitt nuvarande medlemskap till att bara träna på 2 center än allihopa som jag kan göra idag – känns både onödigt då jag ändå bara tränar i Jakobsberg och nu i Stadshagen, men även dyrt för mig som student att betala för alla – Så jag ska kika på det ?

Sen blev det en sväng till jobbet, hade tackat ja till att jobba 2 timmar (har så svårt att säga nej haha ?) men tiden gick i alla fall fort så det var skönt. Men hädanefter blir det bara helgjobb – inget mer ☺ Vi har ju Fashion week just nu med 20% på utvalda produkter men vår bloggkollektion från tyska bloggaren Pamela – det är mycket sammet och snygga detaljer så den här kolleltionen måste ni spana in ?

Men nu blir det att ladda inför imorgon – träning, praktik och ett litet födelsedagsfirande av min bror står på schemat, så kul ?