Kontorsjobb!

Min första dag på praktiken är avklarad och dröet har gått så bra ? Det har för det mesta bara varit massa information och läsa mycket om företaget idag men det känns bra – känns så kul att jobba på kontor. Man får verkligen så mycket mer gjort när man sitter vid ett skrivbord än om man suttit hemma i soffan (som verkligen är doomt att misslyckas haha) – älskar det ? Det här är ju första gången jag har ett kontorsjobb så miljön och tankesättet är så mycket annorlunda än vad jag är van vid i butik- men kul är det, alltid roligt när man får testa något nytt ?

Jag har fått en egen jobbdator, jobbtelefon, jobbmail, inloggning till alla sociala kanaler och en alldeles egen arbetsyta – alltså lyckan över det ? Tänk så mycket kreativt jag kommer få gjort på detta skrivbord, gaah! Men nu blir det att handla mat, rensa garderoben och sen ladda för imorgon – då ska jag se till att få min morgonträning gjord!