Cheatday!

Hej allihopa ?

Idag var jag riktigt dum som tog på mig mina ballerinaskor när jag traskade ut i spöregnet för att ta mig till dagens jobbpass – lite småregn tyckte jag det såg ut som när jag kikade ut genom fönstret, men neeeej, det spöregnar! Det är vid dessa situationer som jag inser vilken dålig skogarderob jag har (och klädesgarderob med för den delen) – det är i dessa situationer som jag känner mig så otjejig som har brist på skor och kläder, det ska väl vara tvärtom haha ? Får se om jag kanske kan köpa något innan jobbet, på lunchen eller efter jobbet. För jag behöver gummistövlar!

Idag blir det i alla fall jobb fram till 19 och idag är det äntligen min cheatday – min fuskdag med mat ? Jag har väl inte längtat efter den här dagen egentligen men 1 gång i veckan så får jag unna mig en dag där jag äter det jag känner för om jag vill och idag är det den dagen – jag drömmde ju liksom om donuts inatt så jag tror kanske att det är ett tecken haha ??