My day through the lens of Canon

Jag gillar vekligen min nya kamera, det blir en sådan skillnad i bilderna, ett annorlunda djup i dom. Visserligen så är det ovant att fokusera på objektet via kamera”hålet” (haha?) och inte se det man fotar på skärmen men det är väl en vanesak – bra blir det i alla fall, riktigt bra ? Här kommer därför lite bilder från min dag fotad med min Canon – med undantag för en bild när jag tar kort PÅ kameran haha?

Frukost och lite jobb vid datorn fick börja min dag, provade en propudding med smak av jordgubb till frukost som inte alls var god – den smakade så ”kemikaligt” haha Jag lyckades i alla fall beta av lite jobb så jag blev nöjd ☺

Sedan var det dags för träning som gick jättebra – tog lite kort på vägen dit för att testa utomhusljuset. Grymt bra ☺ Har även påbörjat en ny ljudbok från BookBeat – Disa av Denise Rudberg som är en chiclit, än sålänge är boken lovande ☺

Jobbdags, lite segt att bara jobba i 4,5 timme men som student med en kommande praktik så är alla timmar jag kan få välkomna. På måndag sätter det igång och jag är så pepp!!