Canon EOS X8i

God morgon, mår ni bra idag? Tråkigt med en grå fredag, får direkt höstkänslor när solen försvinner haha men jag tycker nog att det är supermysigt ändå 🙂

Men här har ni den, min nya kamera som får ersätta min lilla Nikon Coolpix jag haft de senaste 2 åren, även den köpt i Tokyo förra gången – jag fick med mig 2 olika objektiv i det här kamerakitet så jag är faktiskt skitnöjd över det här köpet 😀 24,2 mega pixlar, 18-55 mm zoom filma i full HD och såklart wifi-connection (ett måste 🙂 ). Jag tänkte testköra kameran lite idag för att lära känna den ordentligt samt för att se hur bildkvaliten blir – spännande 🙂

Jag börjar inte jobbet förens vid klockan 16 idag – det blir ett kortpass för mig, skönt alltså haha – så jag ska passa på att beta av lite saker på min checklista innan jag tar mig iväg till gymmet för ett biceps & ryggpass hade så svårt att somna igår så jag fick ny energi och inspiration av att surfa runt på nätet i ett försök att bli trött haha – hur ser er fredag ut? 🙂