Thursday plans

Hej på er mina hjärtan ?

Hur mår ni idag? ? Jag kom över citatet som ni ser här ovan igår som jag verkligen fastnade för – jag fick en sådan energi av det, ni vet när man känner att ”det kan vara möjligt för mig med”, oavsett hur hopplöst det känns eller verkar vara. Det finns alltid hopp och en möjlighet sålänge man fortsötter kämpa för det och aldrig ger upp. Så fort du släpper allt och slutar försöka så försvinner allt. Det är du som är skillnaden mellan att det finns en möjlighet och att du aldrig vet vad du kunnat åstakomma ❤

Idag så är planerna att beta av en massa bloggrelaterat jobb samt strukturera upp en plan för alla de projekt jag satt igång och vill sätta igång inom en snar framtid – mina smycken har jag bland annat kommit en bra bit med så ska försöka hitta någon smyckessmed som jag kan samarbeta med vid tillverkning. Ja men ni vet, en massa småfix blir det idag ? Men först ett träningspass, tror det blir ben idag! ?