Oeffektiv eftermiddag

Jag hatar verkligen när dagen börjar så bra, man har massa energi, tankar och känner kreativitetet klia i fingrarna – men sen när man väl sätter sig för att jobba. Så försvinner allt haha Jag har inte fått något gjort alls, en sådan himla oeffektiv eftermiddag, så arg jag blir på mig själv ibland 🙁 Det enda effektiva jag gjort är att ha tränat, handlat lite mat, städat lägenheten och öppnat upp ett sparkonto för mina kommande 3 bufferts jag skrev om HÄR. Det är alltid något men jag ska ta vara på resten av dagen och få något mer vettigt gjort. Man måste ju ta vara på den lediga tiden man har 🙂

Vad har ni för tips för att effektivisera era dagar eller strukturera upp produktivitet när allt blir en enda röra? Hur hittar ni tillbaka till ordningen så att dagen inte går helt till spillo? 😛 Nej nu ska jag försöka ta mig ann all mail jag ska skicka iväg och istället för att vilja göra allting på en gång så ska jag se till att göra klart en grej innan jag påbörjar nästa – lättare att kunna bocka av en sak efter den andra istället för att virra runt och göra lite smått på allting 🙂 I brist på bildmaterial får ni se en bild från Tokyo – längtar tillbaka så himla mycket, vi måste verkligen se till att boka någon ny resa snart så vi får något nytt att längta till och upptäcka – tips på bra resemål i vinter? 😀