Fönstershopping & en rosa dröm

Jag gillar verkligen att inleda inläggen med en bild, det ger en annorlunda feeling till inlägget och ger en bra överblick eller inblick i vad man ska få läsa om ? Får inleda varje inlägg så hädanefter – eller vad tycker ni? ?

Dagen har verkligen gått i ett idag, jobbade ikapp lite bloggrelaterae saker efter träningen som gick skitbra – träningen alltså haha, förhoppningsvis så leder bloggjobbet någonstans också haha ? Men det tror jag definitivt! Drog sedan in en sväng till stan för att möta upp Hanna för lite tjejsnack om våra åsikter om välgörenhetsorganisationer, sin personliga stil och roliga människor man stöter på i sina yrken – i butik får man träffa all sorts personligheter och det är intressant haha ? Såg ett par snygga skor inne på Scorett och en så snygg rosa jacka på H&M, tänk er den i höst till ett par svarta jeans och boots?  Gaah så snyggt alltså ?